Wishlist
Noutati
Posted in

Vlarox a finalizat instalarea soluțiilor Multisoft la Grand Hotel Coroana din Bistrița

Posted in
💼💡 Parteneriatele puternice atrag clienți și parteneri puternici! Suntem încântați să vă împărtășim că parteneriatul dintre Vlarox și Multisoft, se dovedeste a fi unul remarcabil! Acest parteneriat solid a adus alături de noi primul nume de prestigiu, precum Grand Hotel Coroana din Bistrița, dovedind că împreună putem realiza lucruri extraordinare. 🤝✨
🏰✨ Grand Hotel Coroana din Bistrița este un simbol al istoriei și eleganței, cu o poveste fascinantă care se întinde pe mai multe secole. Inspirat din legendele Dracula și inclus în romanul lui Bram Stoker, acest hotel a devenit un punct de referință în inima Transilvaniei.
Hotelul este locul unde istoria și miturile se întâlnesc, oferind o atmosferă de poveste pentru oaspeții săi. Aici, în sălile sale impunătoare, au fost filmate scene importante ale adaptării cinematografice a romanului „Dracula” sau chiar autorul însuși, Bram Stoker, a fost cazat în timpul cercetărilor sale despre Transilvania.
Recent, odată cu schimbarea de acționariat, Grand Hotel Coroana a intrat într-o nouă eră de transformare și modernizare. Această renovare completă a adus o abordare proaspătă și inovatoare, păstrând totodată farmecul și istoria bogată a hotelului.
Cu bucurie vă anunțăm că echipa Vlarox a finalizat instalarea soluțiilor Multisoft la Grand Hotel Coroana din Bistrița! 🎉 Prin implementarea acestor soluții avansate, hotelul a făcut un salt calitativ semnificativ, îmbunătățind procesele de rezervare și integrându-se perfect cu cele mai mari agenții de rezervare. Astfel, experiența clienților este acum mai simplă și mai eficientă, asigurând un sejur plăcut și fără griji.
Și nu doar partea de cazare a beneficiat de această modernizare, ci și restaurantul a primit soluții software de ultimă generație pentru gestionarea comenzilor și a stocurilor. Astfel, fiecare aspect al experienței oaspeților este acum gestionat cu precizie și profesionalism, garantând servicii de calitate superioară.

Produse in cos 0