Vlarox obține certificatul de exclusivitate HANASIS Co.,Ltd.

In aprilie 2019 , Vlarox înregistrează primul import de sisteme pos all in one al puternicului producător Korean, Hanasis.

  •      Fondată in 2005, HANASIS Co,.Ltd. începe producția de ecrane LCD touchscreen si non-touch, precum si primele modele POS.
  •      În 2006, Hanasis crează sistemele POS pentru ” LG Hi-Plaza” și face ”POP SYSTEM-UL” pentru Samsung Electronics Industrial Complex.

Tot în 2006, în luna a 5-a, construiește sistemele POS pentru ”OSAN US AIR FORCE BASE” și obține certificatul ”USA SAFETY APPROVAL” și ”EU SAFETY APPROVAL”

La finalul lui 2006,dupa doar un an de la înființare, a ajuns sa exporte în 15 țări.

  •      În 2007 se finalizează construcția fabricii și se obține certificatul ISO 9001 (IIC)

Finalul lui 2007 bifează participarea la cele mai mari târguri internaționale precum CeBIT in Germania și RSPA în SUA, numarul țărilor importatoare ajungând la 32, mai mult decât dublu față de anul precedent.

  • Anul 2008, aduce cu el noi participări la cele mai importante târguri de renume mondial, in Germania, Japonia,  U.A.E. și recunoasterea internațională prin zeci de premii de excelență.

Finalul anului este marcat de depășirea cifrei de 1 milion de unități vândute în USA și majorarea țărilor importatoare la 36, prin 51 de companii partenere.

  • În prezent, HANASIS , participă anual la cele mai mari expoziții in toată lumea,  exportă sisteme POS de cea mai înaltă calitate, produse si testate la cele mai înalte standarde, în peste 50 de țări, prin 75 de companii, in România fiind reprezentată cu succes prin ”VLAROX FISCAL SRL”

 

În doar 8 luni de la primul import, sistemele Hanasis se bucura de un succes extraordinar pe piața din România datorită calității și fiabilității oferite, astfel că, Vlarox Fiscal, obține CERTIFICATUL DE EXCLUSIVITATE, prin care deține drepturile de a fi singurul importator din România a acestui brand.

 

35 / 39