S2S POS&RETAIL ; IMPERIAL&BAR ; HOTEL&ROOMS

S2S Technologies reprezintă o posibilitate multiplă în termeni de soft de gestiune, în funcție de tipul de magazin și nevoile tale, atât pentru desktop, cât și pentru mobil.În funcție de domeniul de activitate, pachetele disponibile sunt următoarele:

S2S POS&RETAIL

Dezvoltat cu ajutorul contabililor si a proprietarilor de magazine, gestionarea este acum usoara si intuitiva. Este vorba despre un software de gestiune totala a marfii si de contabilitate primara, oferind o perspectiva ampla si detaliata asupra vanzarilor si a rulajului de produse.

S2S RESTAURANT&BAR

Pregătit pentru orice tip de bar, restaurant, fastfood, patiserii sau chiar și săli de biliard, Imperial Restaurant&Bar oferă o gestionare completa a comenzilor și a a stocurilor. În acest program se regăsesc și facilități de contabilitate primară permițând o analiză în timp real a marfei prezente, a stadiul comenzilor și a vânzărilor. Sistemul asigură și comunicarea între ospătar și bucătar, oferind un raport explicit a comenzilor.

S2S HOTEL&ROOMS

Creeat pentru hoteluri de orice dimensiune, chiar si moteluri, managementul hotelului tau este mult mai usoara. Sistemul simplifica orice activitate ce tine de rezervari, facturi si statistici detaliate. Acest program se poate utiliza impreuna cu programul dedicat restaurantelor Imperial Bar & Restaurant pentru un pachet de management hotelier complet si usor.