Politica de confidentialitate

Cine suntem?

VLAROX FISCAL SRL  este persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Lapusel, Strada Unirii, nr. 39, jud. Maramures cu cod unic de inregistrare fiscala RO 32940927 ( denumim in continuare “VLAROX” sau “noi“). In contextul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Suntem intotdeauna deschisi sa va furnizam orice informatii suplimentare  si sa aflam opiniile dumneavoastra, de aceea va punem la dispozitie o adresa de email dedicata: dataprotection@vlarox.ro, sau puteti oricand sa ne contactati si prin curier/posta la adresa:  S.C. VLAROX FISCAL SRL,  Str Unirii nr 39, Lapusel, Recea , Maramures – cu mentiunea: in atentia responsabil Vlarox cu protectia datelor.

Ce date personale colectam?

Colectam date cu caracter personal de la clienti sau potentiali clienti. Datele colectate sunt direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti control asupra informatiei pe care ne-o oferiti.  Informatiile si datele personale colectate de noi sunt urmatoarele:

    – Numele si prenumele
    – Adresa de email
    – Adresa de domiciliu
    – Numar de telefon
    – Date necesare pentru facturare, exemplu: seria si numarul cartii de identitate

Comentarii

Cand vizitatorii lasa comentarii pe site, colectam datele aratate in formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului si tipul browser-ului pentru a ne ajuta la detectarea spam-ului.

Un hash facut anonim, creat din adresa ta de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca il folosesti. Politica de confidentialitate a serviciului Gravatar este disponibila aici.

Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public langa comentariul tau.

Media

In cazul in care incarci imagini pe situl nostru web, ar trebui sa eviti incarcarea imaginilor care au incluse date de locatie inglobate (EXIF GPS). Vizitatorii siteului web pot descarca si extrage toate datele despre locatie din imaginile de pe site.

Formulare de contact

Prin folosirea formularului de contact, colectam numele, adresa ta de email si adresa IP pentru a ne ajuta la detectarea spam-ului.

Continut inglobat de pe alte siteuri web

Articolele din acest site pot include continut inglobat (de exemplu, video-uri, imagini, articole etc.). Continutul inglobat de pe alte siteuri web se comporta exact la fel ca si cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa inglobeze urmarirea suplimentara a tertilor si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul inglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul inglobat daca ai un cont si esti autentificat in acel site web.

De ce colectam datele personale?

In principal utilizam datele colectate pentru a presta servicii de buna calitate in beneficiul clientilor nostri.  Scopurile si temeiurile prelucrarii sunt:

    – Data necesare in procesul de vanzare/facturare necesare conform legislatiei fiscale din Romania
    – Autentificare in cazul de creare si administrare contului in cadrul platformei de magazin online Vlarox
    – Asigurarea de servicii de suport si cazuri de interventii service on-site sau remote, procesate in cadrul sistemului de ticketing suport si service.
    – Asigurarea garantiei echipamentelor sau service post-garantie, procesate in cadrul sistemului de ticketing fise de service.
    – Pentru marketing, dorim sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza si sunt relevante in cazul dumneavoastra.  Ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. acordat. Va puteti razgandi oricand si retrage consimtamantul, prin: modificarea preferintelor de abonare newsletter,  accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor primite de la noi; sau prin contactarea VLAROX folosind datele de contact enuntate.
    – Pentru imbunatatirea serviciilor noastre, noi ne dorim in permanenta sa fim cei mai buni si sa oferim experientele cele mai bune clientilor nostri, pentru aceasta este necesar sa analizam datele anterioare si sa invatam continuu din interactiunile avute. Posibil sa va invitam sa completati chestionare de satisfactie si feedback sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
    – Pentru apararea intereselor noastre legitime, aici pot fi incluse:  masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor site-ului fata de atacuri cibernetice, masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente, masuri de gestionare a diverselor altor riscuri. Ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza si supravegherea video a bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Pentru prelucrarea de date personale ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale si de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dumneavoastre fundamentale sa nu fie afectate.

Cu cine partajam datele tale?

Datele tale personale furnizate cu acceptul tau sunt prelucrate in cadrul departamentelor specifice din cadrul VLAROX ca de exemplu: departamentul de facturare sau de marketing;

Sau dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:
    – furnizorilor de servicii de curierat, parteneri Vlarox;
    – furnizorilor de servicii de plata/bancare;
    – furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
    – furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
    – societatilor de asigurare;
    – furnizorilor de servicii IT;
    – altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazuri de obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Noi ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Cat timp iti pastram datele?

Noi stocam datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont in plaforma de facturare Vlarox sau in platforma de ticketing. Puteti oricand sa ne solicitati stergerea contului sau anumitor informatii si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Legat de comentariile lasate pe site, acesta si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Asa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.

Pentru utilizatorii (daca exista) care se inregistreaza pe siteul nostru web, stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza in profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii isi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricand (dar nu isi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea si edita aceste informatii.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, altfel spus GDPR (General Data Protection Regulation) aveti o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita oricand accesul la datele dumneavoastra, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

    – Cererile cu privire la solicitari privind datele personale va rugam sa le trimiteti folosind adresa de e-mail aferenta contului inregistrat in sistemele noastre. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
    – Taxe de operare:  noi nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dumneavoastra cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dumneavoastra de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
    – Timpul de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide din partea dumneavoastra in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum trei luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
    – Daca aveti un cont sau ati lasat comentarii pe acest site web, puteti cere sa primesti un fisier de export cu datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.
    – Drepturile tertelor parti.  Noi nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania,  Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Dorim sa precizam ca fara a va afecta dreptul dumneavoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati pe noi in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Cum iti protejam datele?

Sustinem Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice (GDPR) si aducem aminte vizitatorilor nostri ca beneficiaza si de toate drepturile conferite de Legea 677/2001.
Facem eforturi constante pentru a proteja vizitatorii nostri, atat prin limitarea cat mai stricta a cerintelor legate de datele personale cat si prin oferirea unei experiente web cat mai sigure folosind cele mai inalte standarde de securitate web existente.

Pentru efectuarea platilor noi folosim servicii externe ale procesatorilor de plati acreditati in Romania. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL pe 256 biti.

Dorim sa va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Noi nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor retele/sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Politica de cookie-uri

Putem colecta informatii folosind cookies atunci cand utilizati oricare dintre serviciile noastre pe www.vlarox.ro.
 
Aceste informatii sunt folosite pentru a va oferii o experienta personalizata si pentru a imbunatatii in continuu aceasta experienta. In aceasta pagina veti afla ce sunt fisierele de tip cookie si cum le folosim si cum sa faceti alegerea potrivita in privinta lor.
 
Puteti oricand sa va retrageti acordul si sa stergeti toate cookie-urile asociate site-ului www.vlarox.ro

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere text care stocheaza mici segmente de informatie in forma de litere si numere. Acestea sunt stocate in browser-ul dumneavoastra atunci cand vizitati o pagina web. Atunci cand utilizatorul se intoarce la pagina web initiala browserul trimite inapoi aceste fisiere de tip cookie pentru a putea sa va arate un continut personalizat.
 
Aceste cookie-uri ajuta website-ul sa functioneze in modul in care a fost creeat, sa il faca mai sigur, si sa va arate o experienta personalizata.

Cum folosim aceste cookie-uri?

Ca si majoritatea site-urilor, www.vlarox.ro foloeste cookie-uri necesare si cookie-uri terte.
 
Cookie-urile necesare sunt folosite la functinarea corecta a site-ului si nu colecteaza date personale identificabile.
 
Cookie-urile terte sunt utilizate in scopuri analitice, pentru a intelege performanta site-ului, cum interactionati dvs. cu site-ul nostru, pentru a ne ajuta sa va oferim o experienta securizata.

Ce fel de cookie-uri folosim?

Esentiale: Unele cookie-uri sunt esentiale pentru functionarea corecta a site-ului. Acestea ne ajuta sa retinem date despre sesiunea dvs. Ele nu colecteaza si nu stocheaza informatii personale. De exemplu, aceste cookie-uri va lasa sa va autentificati pe site, sa setati limba dvs de preferinta, sa adaugati produse in cos si sa cumparati produsele respective.
 
Analitice: Aceste cookie-uri analitice (statistice) ne ajuta sa imbunatatim site-ul prin urmariea anonima a unelor date cum ar fi: numarul de vizite pe site, numarul de vizitatori unici pe site, ce pagini de pe site au fost vizitate, ce pagini au fost visitate cele mai frecvent, etc. Aceste date ne ajuta sa intelegem si sa analizam performanta site-ului si totodata ne indica zonele problematice.
 
Preferentiale: Aceste cookie-uri ajuta site-ul sa isi aminteasca preferintele dvs. la urmatoarele vizite. Prin intermediul lor putem sa va oferim o experienta de navigare mai simpla, intuitiva, convenabila si personalizata
 
Cookie Descriere
Nicio înregistrare găsită
 

Cum poti schmba preferintele?

Daca in viitor veti decide ca vreti sa va schimbati preferintele in legatura cu cookie-urile nu trebuie decat sa apasati pe butonul cu titlul “Confidentialitate" din partea stanga jos a paginii web. Acest buton va afisa din nou pe ecran setarile cu referire la cookie-uri unde puteti sa va schimbati consimtamantul.
 
Preferintele referitoare la cookie-uri pot fi modificate si prin intermediul browserului dvs. In contiunare veti gasi informatii despre cum sa faceti acest lucru in cateva din cele mai populare browsere:
 
 
Google Chrome
 
Mozilla Firefox
 
Apple Safari
 
 
Daca nu folositi unul dintre aceste browsere, puteti folosi butonul “Help" al browser-ului pentru a gasi informatiile referitoare la setarile dorite.Pentru mai multe informatii legate de cookie-uri in general vizitati wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.