Nou! POS All in One Hanasis disponibil la Vlarox

Clientii nostri stiu ca ne preocupa foarte mult nivelul calitativ al produselor pe care le oferim, dovada fiind casele de marcat marca Datecs pe care le comercializam, care sunt cunoscute ca fiind cele mai performante case de marcat din lume.

In consecinta, am cautat sa oferim cele mai  bune solutii si din punct de vedere al sistemelor integrate, aceste POS All in One, care ofera comerciantilor posibilitatea de a realiza toate operatiunile de vanzare sau organizare a activitatii in restaurant intr-un mod simplu, modern si eficient.

Varianta pe care o propunem clientilor nostri este Hanasis HIT, pentru care am devenit importatori directi. Eliminand intermediarii, am reusit sa aducem acest sistem la un pret accesibil pentru orice comerciant care isi doreste sa faca urmatorul pas in serviciile oferite clientilor sai. Acest sistem este unul dintre cele mai performante, pentru care orice operatiune este foarte simpla, totul este intuitiv si este foarte compatibil cu softurile de vanzare pe care le oferim.

pos all in one hanasis

Terminalul este compact, are un design modern si placut, iar accesoriile sunt foarte avansate, astfel incat sa permita realizarea tuturor operatiunilor fara alte dispozitive. Sunt dotate cu sistem de operare Intel Celeron J1900 Quad Core, procesator de 4GB DDR3, capacitate de stocare incepand de la 64GB si un display de 15 inch. Astfel, sistemele pe care vi le propunem sunt de un nivel tehnologic foarte avansat, care sa permita comerciantilor sa ofere o experienta de vanzare si servicii la cel mai inalt nivel, inclusiv cu un sistem de plata electronic atasat.

34 / 39