Legumele și fructele pe care le consumăm sunt pulverizate cu pesticide, insecticide și alte substanțe chimice dăunătoare. Clătirea lor cu apă de la robinet nu este suficientă pentru a elimina urmele de substanțe chimice, expunându-vă astfel la efecte adverse. KENT utilizează o tehnologie puternică de ozon pentru sterilizarea fructelor și legumelor, făcându-le potrivite pentru consum

Avantaje:

 -inlatura pesticidele de pe legume si fructe, si distruge hormonii din carne sau peste;

 – creste perioada de prospetime a alimentelor;

 – dezinfecteaza apa

– distruge proliferarea bacteriilor, virusiilor, protozoarelor parazite si alte micro-organisme

Ozonatorul (Igienizatorul) de legume și fructe KENT Table utilizează o tehnologie puternică cu  ozon pentru sterilizarea fructelor și legumelor, făcându-le potrivite pentru consum.

 

Design compact

Ozonatorul  de legume și fructe KENT Table are un design elegant și compact, care economisește spațiu și îl face ideal pentru amplasarea pe blatul din bucatarie.

Tehnologie de dezinfectare pe baza de ozon

KENT Table folosește o tehnologie revoluționară de dezinfectare a ozonului, care ucide bacteriile, virusurile, ciupercile și alți agenți patogeni prezenți pe produsele alimentare care pot duce la boli transmise de alimente.


Curăță carnea și fructele de mare

Kent Table Cleaner oxidează eficient substanțele chimice reziduale și curăță antibioticele de la suprafața cărnii și alimentelor de mare pentru a-l face sigur pentru consum.

Menține prospețimea produselor alimentare

Kent Table Cleaner curăță hormonii de la suprafața produselor alimentare, îi menține proaspăt o perioadă mai lungă de timp și crește, de asemenea, durata de valabilitate.

Nu sunt necesare consumabile

Acest aparat nu folosește consumabile pentru producerea Ozonului. Este produs folosind oxigenul prezent în atmosferă. Prin urmare, nu necesită nici un serviciu sau înlocuirea pieselor.

Specifications

ProdusKENT Vegetable & Fruit Cleaner
Tensiune de alimentare230V AC 50/50 Hz
Consum de energie13 Watts
Programare timp15 mins/ 30 mins
Cantitate ozon produs200 mg/ora
Zgomotmai putin de 45db
Presiune de iesire a aerului> = 0.15 kg/cm 2
Temperatura de operare0 – 40° C
DimensiuniL260 W145 H150 (mm)
Greutate neta1723 gms