KENT OZONE

Special conceput pentru montarea pe perete, acest aparat pentru dezinfectarea aerului si suprafetelor se bazează pe revoluționara tehnologie de dezinfectare a ozonului Ozone Disinfection Technology  și un singur aparat acopera o dimensiune a camerei de până la 40 mp. Mai poate fi folosit pentru dezinfectia masinilor, autocarelor, autobuzelor si depozitelor.

KENT OZONE

Este un purificator de aer ce foloseste tehnologia de dezinfectare Ozone Disinfection Technology  conceput special pentru a fi montat pe perete. Aceasta este pozitia ideala avand in vedere ca ozonul este mai greu decat aerul

Purificatorul de aer de perete KENT Ozone este potrivit pentru instalarea în magazine, spatii de lucru, birouri, săli de conferințe, restaurante, depozitie mici și alte zone mari și este ideal pentru o dimensiune a spatiului de până la 40 mp. Pentru dimensiuni mai mari se monteaza mai multe aparate dispersate.

    

Ozone Disinfection Technology

Se bazează pe tehnologia revoluționară de dezinfectare a ozonului care descarcă gazul puternic de ozon pentru a ucide eficient bacteriile, virusurile, ciupercile și alți agenți patogeni, care sunt prezenți în aer. De asemenea, curăță aerul și inhibă creșterea bacteriilor.

     

Gaz prietenos cu mediul – gaz ecologic

Tehnologia de dezinfectare a ozonului produce gaz de ozon, un agent oxidant ecologic și plin de resurse, care este pulverizat fara zgomot și eficient printr-un ventilator. Este produs folosind oxigenul prezent în atmosferă.

Eliminarea mirosurilor

Neutralizează rapid mirosul aspru sau neplăcut în aer, făcând mediul ambiental din incapere benefic pentru sănătate.

Specificatii

ProdusKent Ozone
MontajMontaj pe perete
Tensiune de alimentare12V DC
Disiparea puterii nominale9.6 Watt
Cantitate Ozon150 mg/ora
Flux de aer2.8 km/ora
Temperatura de operare0-40° C
Dimensiuni(mm)L-400 l-100 I-200
Greutate1210 grame
AccessoriiTelecomanda