Purificatorul de aer KENT Alps  cu tehnologia HEPA din Japonia face ca aerul din cameră să fie pur, sănătos și fără poluare.

KENT Alps folosește tehnologia HEPA testată și dovedită pentru a elimina poluanții periculoși. Filtrul HEPA (High Efficiency Particulate Arrestor) elimină 99% din particule din aerul care îi trece prin utilizarea unui mecanism în trei trepte (Impact, interceptare și difuzie) pentru a prinde și captura poluanți mai mari de 0,3 micron, cum ar fi acarieni de praf, spori de matriță, polen, celule uscate ale pielii de la animalele de companie și fum de tutun.Filtrul KENT HEPA îndepărtează eficient PM (Particulate Matter) 2.5 și SPM (Suspendat Particulate Matter) prezente în aerul interior. Filtrul său de carbon activat special tratat absoarbe orice mirosuri neplacute.

 

Ionizatorul încorporat eliberează ioni negativi care reîmprospătează aerul din cameră, forțând poluanții să se lipească de pereții sau alte suprafețe din încăpere sau îi prind pe o placă de colectare încărcată electric în apropierea unității ionizante, ceea ce face ca aerul din camera sa fie proaspat si curat.
Monitorizarea inteligentă a calității aerului
Un senzor integrat și un afișaj LED de calitate a aerului indică calitatea aerului în trei culori: albastru pentru excelent, roz pentru bune și roșu pentru calitate slaba.
Design ușor de utilizat, comod și funcțional
Purificator proiectat intr-un stil elegant, potrivit pentru utilizare in case și birouri. Cu un mod de instalare pe piedestal, este extrem de usor de folosit si instalat.

Certificare CE