Ultima Actualizare: 13/01/2021

Termeni și condiții

Vă rugăm citiți acești termeni de utilizare (“termeni”, “termeni de utilizare”) cu atenție înainte de a cumpăra produsul de pe site-ul https://vlarox.ro comercializat de către Vlarox Fiscal - Case de marcat si solutii software de gestiune (“ne-“, “noi”, or “al nostru”), având sediul în Lăpușel, pe Str. Unirii nr. 39, Maramureș, înmatriculat la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J24/294/2014, cu cod de înregistrare fiscală RO32940927.

Utilizarea serviciilor noastre sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează serviciile noastre.

Prin folosirea serviciilor noastre sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu se va putea folosi nici un serviciu.

Conturi

Când creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații corecte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestui fapt constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la închiderea imediată a contului dvs.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa site-ul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este la site-ul nostru sau la o aplicatie terță/site extern.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola unei aplicații terțe. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizare neautorizată a contului dvs.

Proprietate intelectuală

Site-ul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Vlarox Fiscal - Case de marcat si solutii software de gestiune și a licențiatorilor săi.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de către Vlarox Fiscal - Case de marcat si solutii software de gestiune.

Vlarox Fiscal - Case de marcat si solutii software de gestiune nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau serviciu al terților. Recunoașteți și sunteți de acord că Vlarox Fiscal - Case de marcat si solutii software de gestiune nu va fi responsabil sau răspunzător, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Rezilierea

Putem rezilia sau suspenda accesul la serviciile noastre imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, dispozițiile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

Putem închide sau suspenda contul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați Termenii.

La încetare, dreptul dvs. de a utiliza serviciile noastre va înceta imediat. Dacă doriți să vă reziliați contul, puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea serviciilor.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni este considerată a fi invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, dispozițiile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la serviciile noastre și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea încheia între noi cu privire la serviciile noastre.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este importantă, vom încerca să furnizăm o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a termenilor noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la propria noastră discreție.

Continuând să accesați sau să utilizați serviciile noastre după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați serviciile noastre.

Cumpărarea echipamentelor fiscale

Foarte important ! În prețul achiziționării oricărui echipament fiscal disponibil pe site nu este inclusă fiscalizarea, excepție făcând cazul în care se desfășoară o promoție activă. În vederea fiscalizării de către noi se va urma procedura legală, tarifându-se extra. Pentru mai multe detalii contactati-ne.

Conform legii echipamentele fiscale trebuie să fie însoțite de un contract de service și un contract de distribuție de consumabile. Noi, Vlarox Fiscal - Case de marcat si solutii software de gestiune vă punem la dispoziție 2 tipuri de contracte de service care se tarifează separat de pretul echipamentului fiscal. Detalii despre contractul de service, beneficii și costuri la numărul de telefon aflat la Contact

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.

  • Share: