#5AniDeVlarox

18 martie este o zi speciala aici la noi. Este aniversarea noastra si ne pregatim sa sarbatorim cum se cuvine.

Insa pana sa ajungem sa sarbatorim, anul acesta ne-am indreptat atentia in primul rand catre client. Am stabilit ca luna aceasta, inca de la inceput, sa fim darnici cu clientii nostri si sa facem cinste de ziua noastra, asa cum ii sade bine unui sarbatorit. Asa ca am pregatit surprize pentru toti clientii care se vor indrepta catre serviciile noastre luna aceasta.

Surprizele noastre consta in reduceri semnificative, din punct de vedere valoric, pentru fiecare dintre ei, fara concursuri si fara trageri la sorti. Si ele nu puteau sa vina intr-un moment mai bun pentru comercianti, avand in vedere faptul ca inca mai sunt foarte multi cei care trebuie sa se supuna legii si sa isi schimbe casa de marcat cu una care se poate conecta la serverele ANAF.

#5anidevlarox

Am inceput cu discount de 5% la toata factura pentru toti clientii care vor achizitiona cel putin o casa de marcat, ca sa marcam cei 5 ani de existenta a companiei noastre. Iar pentru clientii care ne urmaresc in mod constant si sunt fideli companiei, am dublat reducerea de pret la 10% in schimbul unei postari pe pagina de Facebook a firmei sau pe contul personal cu mesajul “E timpul sa imi schimb casa… casa de marcat! #5anidevlarox” inainte de a veni la sediul nostru.

 

Pentru ca a fost si luna femeii, cu toate sarbatorile aferente sosirii primaverii, am pastrat traditia si am impartit flori atat colegelor si clientelor care ne-au trecut pragul de 8 martie, cat si in afara sediului, unu numar mare de doamne si domnisoare din trafic.

Iar pentru clientii nostri care merg pana la capat si aleg un sistem cu totul modern pentru afacerea lor, care include si Point of Sale All in One, si alte accesorii necesare desfasurarii activitatii in conditiile pe care ni le ofera dezvoltarea tehnologica, am implementat o metoda de finantare prin care plata se poate realiza in 18-60 de rate, ca impactul financiar sa nu fie atat de mare.

Acum ca ne uitam in urma, la momentul in care am pus bazele acestei companii, constatam cu bucurie ca am reusit sa atingem visele de inceput de drum, insa pe parcurs am dezvoltat noi vise la care speram ca vom putea sa ne uitam inapoi, la fel ca acum.

Multumim tuturor partenerilor care ne-au fost aproape in tot acest timp, multumim angajatilor care s-au dedicat cauzei noastre si au visat impreuna cu noi si multumim tuturor clientilor care au indraznit sa creada in noi si pentru care speram ca am reusit sa ne ridicam la nivelul asteptarilor.

32 / 39